måndag 30 november 2009

Snart dags

Nu drar det snabbt ihop sig till inlägg 1200.
Börjar fundera på vad man ska ha för tema på det då.
Det måste ju firas med någon form av bilder.

Har reagerat på att det har försvunnit ett antal bloggar igen.
Nu har dom försvunnit frivilligt eller helt enkelt så har dom bara valt att sluta skriva. Diskuterade det där med Slynan igår kväll. Det är många singlar som skriver och när dom får en partner får inte bloggen riktigt plats i deras liv. Mr M o Slynan har reagerat på att dom som startat bloggen som par har oftast en blogg som lever längre. Vi börjar känna oss som pensionärer här på bloggen då vi snart skrivit i 2 år och det får man ju anse som väldigt länge för en sexblogg.

En del bloggar saknar man medans andra kvittar fullständigt att dom försvunnit. Det är svårt att hålla en jämn nivå på en blogg men det gäller att inte gå ut för hårt o ställa för höga krav på sig själva. Då blir det bara jobbigt att blogga. Vi skriver för våran egen skull och det upprepar vi gång på gång.

Nu börjar det dock bli dags att ta lite nya bilder på oss båda.
Bara Mr M, bara Slynan och på Mr M o Slynan.
Det var ett tag sedan vi lekte med en kamera i sängen eller varför inte utomhus där det ska flashas offentligt. Det får bli en biltur med Slynan i bilen och fota henne utomhus där hon visar upp sig för Mr M o kameran. Tänkte att hon skulle få bli lite frisk först bara. Har ju vissa planer för min Slyna men dom kräver som sagt att hon blir frisk först.

Inga kommentarer: