torsdag 4 mars 2010

Erotisk tortyr

Igår fick Slynan ett sms där det stod att hon skulle stoppa in det gula ägget i fittan och pluggen i baken innan Mr M kom hem. När det var klart skulle det skickas ett MMS som bevis på att det var gjort. Så när Mr M kom hem några timmar senare satt det kvar i Slynan.

Hon frågade om hon fick ta ur det efter 6 timmar när det var dags för duschen. Vilket hon naturligtvis fick. När hon väl kommit i säng spändes hon fast med armarna rakt upp mot taket och benen snett bakåt o uppåt. Så hennes fitta låg vid öppen. Smekte o kysste hennes bröst så vårtorna styvnade innan jag satte på tvingar. Med hjälp av lite rep o ett par karbinkrokar drogs brösten uppåt mot händerna. Vackert att se Slynans bröst spännas uppåt på detta sätt. Vi har haft klämmor innan men det har inte fungerat tillfredställande. Tvingarna orkar hålla kvar brösten utan att det gör för ont.

Började med att slicka henne en stund innan jag stoppade in ägget i fittan på henne. Slickade sedan tills hon kom ett par gånger. Kunde sen inte låta bli att stoppa kuken i henne tillsammans med ägget. Så grymt skönt. Så det blev en form av misionären och vi kom tillsammans i en ordentlig orgasm.

1 kommentar:

Master&slynan sa...

Låter underbart. Skulle vara trevligt med en beskrivande bild på slynan.

Kram Master´s slyna