måndag 1 mars 2010

Resultatet efter helgen

Slynan skulle ju igår få sitt prov.
Det gick väl så där eftersom först ville inte barn sova så det blev väldigt sent. Lagom när det lugnat ner sig med barnen så skulle Slynan prata i telefonen. Gav henne efter en stund en kvart på sig att komma ut ur duschen. Då var kl 23,23 och det innebar att hon skulle vara tillbaka i sovrummet 23,38. Det var hon inte utan kom 23,41. Så där hade hon inte skött sig.

Bara för det fick hon ta på sig bojorna och halsbandet som hon skulle och det sattes fast ett rep i halsbandet som koppel. Det var hon inte bekväm med så det ska ske fler gånger. Med repet i halsbandet fick hon börja slicka o suga Mr M. När kuken blivit styv så fick hon lägga sig ner på sängen. Armarna sattes fast i en krok rakt över huvudet i taket. Benen spändes snett uppåt så hon låg med hela underredet vid öppet. Började med att smeka hennes bröst o kyssa dom. Kysste mig sedan ner mot hennes fitta. Vandrade upp mot brösten igen och monterade tvingar på hennes bröstvårtor medans jag oljade in hennes fitta. Lät oljan rinna ner från clittan ner mot baken på henne. Tog på mig en latex vante och började smeka hennes fitta med några fingrar.

Det tog inte lång tid innan handen arbetat sig in i hennes fitta.
Tog fram en plugg som jag tänkte placera i baken på henne.
Det gick hon inte med på idag. Där skötte hon sig inte igen.
Får dock acceptera det för hon är känslig med sin bak.
Planen var ju att fista henne och ta henne i baken samtidigt där hon låg fast satt. Så nu får hon en chans att få samma behandling under veckan som kompensation. Det blev iaf ett knull i fittan med en hand o en kuk. Efteråt när Mr M kommit i henne så knäppte jag loss hennes händer och hon fick smeka sig själv till orgasm medans Mr M hjälpte till med en hand i fittan på henne.

Så hela helgen har hon skött sig förutom igår kväll.
Nu blev det inget pisk men det beror mest på att barnen inte sov ordentligt ännu. Hon kommer dock att få straff under veckan, om barnen är i säng som dom ska ikväll så är det bara hon offrar sig. Kan mycket väl komma något sms till henne med krav.

Inga kommentarer: