lördag 10 april 2010

Riktigt sugen idag.

Mr M är på ett riktigt perverst humör.
Har riktig lust att fota pervo bilder men även den typen av bilder som vi har på Ds.
Det är ju ett sug att fota sådant. Måste nog dessutom ta tag i det med att låta någon fota Mr M o Slynan på det sättet som dom själva vill använda oss. Det är något speciellt med att fota tex rep bilder eller boj bilder. Mr M har nog en fetish att fota Slynan i olika perversa ställningar.

Ikväll ska vi dessutom vara romantiska o äta räkor hemma hos en bekant med en massa andra pervon. Nu har Mr M en förhoppning av att få se dammsugaren in action på Slynan. Värdinnan ska nog få ge Slynan en orgasm med den för att hon ska få prova hur den fungerar. Enl Mr M kan Slynan gott klä upp sig ordentligt med kort kjol o vara troslös en sån här trevlig kväll. Dock kommer nog inte Slynan själv tycka det och då får Mr M hämnas på henne när vi kommer hem. Finns ju mycket man kan göra inom hemmets väggar med mycket små medel som inte låter för mycket. Slynan kan ju dessutom bita i en gag så hörs ju inte hon heller.

Ska ägna lite tid i pervoverkstaden idag med att skapa lite till vårat förråd med pervosaker. Det behövs lite nya enkla saker som kan användas till att plåga Slynan på ett behagligt sätt.

Inga kommentarer: