söndag 4 april 2010

Påsk Mansion

Igår åkte ju Mr M o Slynan till The Mansion för att fira påsk.
Väl på plats träffade vi gamla bekanta likväl som nytt folk. Det känna ju lika skönt att komma dit som vanligt. Det är som en stor familj där alla talar med alla. Vi startade med en underbart god middag av husfrun. När vi hade ätit mat o dessert gick vi ner till baren och satte oss en stund. Där njöt vi av kaffet och några typ alla utom Mr M rökte. Vi satt nog där nere i runt 1.5 timme innan några började att försvinna i väg i huset. Det var rejäla diskussioner om saker man kunde använda mm.

Slynan började assistera ett trevligt par med en bur som stod i baren varpå Herrn i sällskapet frågade Slynan om hon ville prova om hon fick plats i buren. Sagt o gjort där klev hon in och vips så var buren låst. Slynan var typ blond där. Det är ju underligt att hon kunde gå på den rätta. Herrn lämnade över nyckeln till Mr M, så Slynan fick sitta där en stund.

När hon kom ut efter en stund tog det inte långtid innan vi gick en sväng för att se vad som hände i huset. Då mötte vi Herrn igen och han kom o frågade Mr M om Slynan ville hjälpa till med hans kvinna. Så vi följde med in till stupstocksrummet där hon stod med rumpan i vädret. Slynan fick en piska i sin hand och började att smälla på kvinnan. Hon började ordentligt försiktigt för att känna sig in men efter en stund var det ordentligt hårda klatschar.
Eftersom vi är mycket för jämställdhet så var det ju naturligt att kvinnan skulle få sin chans att piska på Slynan.

Så Mr M o Slynan gick iväg till en annan dungeon och spände fast Slynan. Mr M började att värma upp Slynan innan jag klev iväg för att hämta Herrn o hans kvinna. Väl inne så började hon att piska på Slynan. Det var samma visa där det börjades mjukt o försiktigt för att känna av varandra. Men ganska så fort så började det att dunkas ordentligt. In kom en man till och han undrade om han fick hjälpa till. Naturligtvis fick han det så han tog fram en tunn rotting som han började att bruka på Slynan. På baken var det inga som helst problem men när han började att snärta på lårena dör hon inte var uppvärmd då dansade hon krigsdanser. Tur hon satt fast för annars hade hon kunnat döda. Slynan tänkte då absolut inte ge sig utan det var rottingen som fick ge sig, då den gick av. Så Slynan fick lite mera pisk innan vi gick tillbaka till baren igen.

Där satt vi en stund till o det pratades. Efter någon timme igen gick vi iväg o placerade Slynan i stupstocken. Där fick hon bra mycket pisk igen av Mr M. Den gången tog vi inte in någon som hjälpte oss men det var några stycken som stod o såg på i dörren. Det är en fördel med folk på The Mansion för det är ok att komma in o titta om inte dörren är stängd då är det privat. Det är något som folk respekterar. Efter en ordentlig omgång i stupstocken gick vi tillbaka till baren och Slynan fick sätta sig på en spikmatta för att hon skött sig så bra. Återigen kunde blickar döda.

Det skojades o folk utbytte erfarenheter i baren i någon timme igen innan det klevs iväg på äventyr igen. Mr M o Slynan hamnade i pervogaraget för en stund. Slynan fick stå som ett X och smaka på både piska o rotting. När hon blivit riktigt varm igen gick vi tillbaka till stupstocken. Där stod nu en av nykomlingarna och fick en omgång. Slynan blev inbjuden då vi stod och kollade i dörröppningen. Så Slynan började lite försiktigt att känna sig för som man bör göra. Men efter en stund dunkade hon på väldigt hårt o bra. Har en stark känsla att den tjejen inte hade något emot det iaf. Återigen hamnade vi i baren en stund.

Klockan började nu närma sig sent typ 01.30 någonstans.
Vi hamnade i stupstocksrummet igen. Slynan ståendes som ett X med rumpan bar o sina bröst framme. Mr M piskade på med både det ena o det andra. Då Slynan ber om att få kuk. Sagt o gjort några dopp i hennes blöta fitta. Letade reda på den unga tjejen som Slynan piskat på och lät henne få sin revansch på Slynan. Hon började lite lugnt o försiktigt med Slynan men snart ökade det i hårdhet. Efter en stund kommer Husfrun in med en leksak. Så medans Mr M piskar Slynan med ridspöet lägger sig husfrun ner och börjar vibrera på Slynans klitta. Det tar inte lång stund innan hon börjar krampa. Duktig som hon har blivit när vi är på The Mansion så frågar hon om hon får komma. Vilket hon ju naturligtvis inte får. Så vilka tankar som snurrar i huvudet på henne är det ingen som vet. Hon uthärdar några minuter till innan hon frågar igen. Återigen ett nej. Mera pisk o mera vibrationer. Efter någon minut frågar hon igen och får ett ok. Då börjar hela Slynan att skaka o krampa. Hon får en grym orgasm så benen viker sig och hon blir hängandes i bojorna. Det var kvällens första orgasm annars brukar hon komma många gånger.

Nu fick nykomlingarna en liten försmak på vad som kan hända på The Mansion.
Slynan var inte helt nöjd ännu men vi valde att ta resten av verksamheten hemma i hemmet. Så när vi varit hemma en stund älskade vi en omgång i sängen och Slynan onanerade några gånger tills hon somnade av utmattning. Så idag får man vårda henne o ge henne närhet så det blir en mjuk landning.

Måste ju säga att det var ju en av dom trevligare fester jag varit på.
Att få göra den här resan med Slynan är otroligt härligt.

2 kommentarer:

SALK sa...

mmm ni är bara för härliga. Man blir sugen fast man aldrig provat få smisk

starsprinkle sa...

Åhhh,vad härligt det låter!
Spännande som fan!