söndag 16 maj 2010

Bara funderat igen

Har funderat en stund på lite saker.
Vi hade ju som så många andra bloggar ett litet samarbete med Intimera.
Vi fick skriva en lista på saker vi ville prova o recensiera. Detta gjorde vi utifrån vad vi själva ville prova och vad som passar våra läsare. Vi fick lite saker tillskickade oss men inget från våran lista. Jo förresten Prostata staven vi har skrivit om tror jag stod med på listan.

Efter en tid fick vi ett mail från Intimera om att dom ville bryta samarbetet.
Det är upp till dom helt klart. Vi hade inte genererat några köp och hade för lite läsare.
Det som är lite intressant är att det finns inga klickbara länkar med ett id. Som gör att man vet att folk går från våran sida. Läsarna var samma antal som det legat på det sista halvåret.

Det jag då funderar på är att om man skickat dom sakerna som vi o flera av våra läsare är intresserade av så borde dom helt klart fått en större respons från våra läsare. Våra läsare vill ha något mer än en vanlig stav osv.

Vi har därför börjat kolla runt om det finns någon butik med varor som riktar sig mera mot våra läsare och vårat egna sexliv. Tror helt klart att det finns bra butiker med ett sortiment som passar oss bättre.

//Mr M

1 kommentar:

Sheila sa...

Det var konstigt. Vi har alltid fått det vi har skrivit på vår önskelista. Men som du skriver så finns det nog butiker som har ett bättre utbut för er smak. Det är en av de få negativa ting med Intimera, alldeles för lite "hårda" prylar.. Piskan jag fick hem höll inte för något! ;) Lycka till i ert sökande och tipsa gärna om ni finner några, jag är idel öra, eller ja.. Öga snarare.. ;)