lördag 31 juli 2010

En resa

Gårdags kvällen o natten tillbringades ute på The Mansion med trevliga vänner igen. Slynan behövde en urrensning både psykiskt o fysiskt. Detta görs inte hur som helst. Så vi började lite häromdagen när vi hade ordnat barnvakt.

Mr M var där ute en dag o fick en liten piska på 10 cm som ser så löjlig ut men satan vilket bett det är i den. Slynans bröst fick blåmärken på direkten vilket fick mig att trivas. Denna lilla sak fick nu heders platsen att hänga på min sida igår.

När vi väl kom ut till TM så satt vi o pratade en stund med folk innan vi gick iväg för att värma upp. Som med mycket annat så är uppvärmningen väldigt viktig. Eftersom Slynan skulle få en resa så var uppvärmningen hårdare än vanligt. Det kom lite blod redan på uppvärmningen så det var en bra start.

Åter till baren o goda vänner samt även en del nya.
När vi sedan gick ner igen för att ta en tur i källaren hölls det inte igen på krafterna utan Slynan fick snällt ta emot. Passade på att erbjuda en kvinnlig vän möjligheten att piska lite. Denna gång så tog hon i lite och hon hade horn i pannan. Så Mr M passade på att gå och hämta en manlig bekant som Slynan brukar vara lite uppkäftig emot. Denna man började helt enkelt med att låta Slynan pussa på ridspöet tills han var nöjd. Det var en förnedring o behandling som sved ordentligt för Slynan. Hon hade inte långt till gråt vilket Mr M som känner henne såg. Han gav henne några rapp med ridspöet innan han försvann i väg för att hämta rotting. Slynan har aldrig klarat av det direkt men denna gång gick det fin fint.

När mannen lämnat oss fortsatte Mr M med diverse piskor innan jag tog till en bälte. Detta bälte fick Slynan upp till subspace 2 gånger. Men då vi hade folk som inte är vana eller har rutin med Slynan så vågade jag inte ge henne den där rejäla flygturen. Så Mr M avbröt för att det inte ska gå fel.

Väl i baren igen så pratades det en stund.
Där fick vi äran att vara med o ge en kvinna orgasm då hon har väldigt svårt att komma och vi gav oss tusan på att hon skulle komma under sitt besök på TM. Så efter ett bra tag så kom hon. Känns ju bra att kunna ställa upp så o ge någon den njutningen.

Så var det då dags för den stora finalen och till den tog jag med en av dom som vi oftast leker med. Honom litar jag helt på och han känner Slynans tecken. Så vi gick igång hårt denna gång. Slynan var redan öm så det vrålades en hel del. Hon behövde inte speciellt mycket för att ögonen skulle börja snurra i huvudet på henne. Så det användes enbart en elak piska och bältet denna gång. Slynan kom närmare o närmare mot subspace. Tillslut kom hon till det stadiet på ögonen snurrar o kroppen mer eller mindre bara skakar. Då bryts det direkt och hon får komma loss o få alla närhet som behövs både av Mr M o av Mr W som hjälpte oss.

Det här är verkligen inget man ska prova hemma och framförallt inte utan hjälp av någon som varit med om det tidigare. Mr M har ju fått Slynan till detta tillstånd flera gånger o känner henne riktigt ordentligt.

Så kvällen hade nått sitt syfte.
Väl hemma senare så var Slynans bak redan blå o svart.
Så hur den känns idag ska bli en överraskning för henne.
Mr M kommer ju garanterat att små nypa o små klatscha på den.

3 kommentarer:

Kärleksknop sa...

Riktigt så lyckat har det inte varit hos mig på sista tiden *suckar avundsjukt*

Anonym sa...

Vi hörde, vi var i rummet intill :)
C&M

Starsprinkle sa...

Subspace,det har jag inte hört innan.
berätta mera!
*nyfiken as hell*