onsdag 19 november 2008

Del 3

Del 3

Dom börjar sakta att smeka sina nu stenhårda kukar medan dom ser på hur Slynan tar kuken ändå in till roten i munnen. Hon har vissa problem med det i början men inser snart att hon inte har något val. Mannen som smiskat hennes bak tar en paus och den andra kvinnan kommer fram o smeker varsamt över Slynans bak. Hon kysser henne ömt på skinkorna samtidigt som hon drar försiktigt i Slynans blygdläppar.

Kvinnan blir brutalt undan puttad av en 3:e man som nu har en rejält hård kuk.
Han går fram till Slynan och utan att tveka sätter han ollonet mot hennes blygdläppar och stöter brutalt in kuken i henne. Slynan gnäller till och gör misstaget att hon nafsar tag i ollonet på mannen som har kuken i munnen på henne.

Det skulle hon inte ha gjort för direkt svider det till på kinden av en ordentlig örfil.
Slynans armar knäpps loss och hon får lägga sig på rygg med huvudet utan för bordskanten.
Genast börjar den 4:e mannen doppa sin kuk i hennes mun.Man 1 o 2 går till varsin sida av Slynan och lägger sina kukar i Slynans händer.

Hon fattar genast vad hon ska göra. Nu börjar hon att runka dom samtidigt som hon har en kuk i fittan o en i munnen. Mannen som har kuken i munnen på henne böjer sig framåt och tar ett rejält tag i bröstvårtorna på Slynan. Den andra kvinnan får order av Mr M som hållt sig i bakgrunden tills nu. Hon ska klä av sig naken och ställa sig grensle över Slynans ansikte samtidigt som Slynan suger mannen.

Inga kommentarer: