söndag 21 mars 2010

Lördagen

Igår kväll kom Slynan hem o var lite sugen på pisk.
Jag var väl inte direkt förvånad över det.
Hon pysslade o grejade i sovrummet en stund.
Hon började med att leka med en leksak hon ska skriva om och kom i några rejäla orgasmer. Det hon glömde var att hon var tvungen att få klartecken för att få komma. När hon lekt med den tog hon fram en eltandborste och började köra över klittan. Då kunde jag ärligt talat inte hålla mig längre. Husfrun hade sagt till henne att använda en sådan då din här samma effekt som en annan sak som Slynan fick prova förra helgen. Visst det kan jag ta men det såg bra sjukt ut. Men blygdläpparna o klittan är bra borstade nu iaf.

När Slynan fick den första orgasmen hade hon lyckats få ur sig frågan om hon fick komma men det var knappt hon klarade att fråga innan hon kom. Så det blir nog en lekdag på The Mansion med orgasmförbud så hon får träna lite.

Sedan tyckte Mr M att hon kunde straffas lite för att hon kom utan att fråga först så klädnyporna togs fram. Började med att sätta en i blygdläppen på henne. Men se det gick då rakt inte vägen. Slynan började nästan yla direkt. Så vi provade en annan sort men det gick inte igår. Utan Jag fick sätta dom utanför blygdläpparna.

Så med nypor mellan benen fick hon ställa sig på alla fyra för att ta emot smisk. Vetskapen att Slynan gärna lägger sig ner när det börjar göra för ont med smisk eller pisk hade en stor del med placeringen av nyporna att göra. För med dom kunde hon inte kasta sig framåt. Smiskade lite halv lugnt i början men började ganska snart att öka på slagena. Efter en stund bytte vi till det berömda flätade repet. Det börjades försiktigt igen men mot slutet var det rejäla slag som fick Slynan att kasta sig fram och tillbaka. Men med lite tillrättaviselse så putade hon med baken igen. Det hela avslutades med ridspöet och då var det inga lösa försiktiga slag längre utan spöet ven i luften innan det träffade hennes röda bak med en rejäl klatsch.

Slynan sjönk ihop efter en stund av utmattning pga piskningen.
Så det var bara att fläka isär hennes ben o trycka in kuken i hennes blöta fitta bakifrån. Så liggandes över henne med ett rejält tag i hennes hår knullades hon. Avslutade allt med en skön orgasm.

Så vi får väl se idag om det lyckades bli något märke på hennes bak annars får vi gå på ännu hårdare nästa gång. Men innan dess ska jag ju ha Slynan ståendes naken i vardagsrummet med brösttvingar som lyfter brösten uppåt och där kedjan sitter ihop med analkroken som ska provas. Böjade händer som sitter fast i taket och en spridare mellan benen. Slynan ligger ju efter med en del bilder som Mr M beställt av henne så hon får helt enkelt stå till tjänst.

Inga kommentarer: