måndag 12 juli 2010

Läget

Nu har det varit dåligt med skrivande även på denna blogg.
Mr M har ägnat sig åt familj o andra sysslor. Men det får vi väl försöka råda bot på. Under en viss tid nu så har varje helg blivit som en mini semester. Så även denna helg som varit. Den har spenderats utomhus vid olika badstränder.

Det regn väder som kom igår kväll var väl behövligt.
Det rensade luften ordentligt o man kunde andas igen.
Dock var det 26 grader inne i sovrummet igår och det är för varmt enl Mr M. Hade vissa problem med att somna.

Slynan har skötit sina uppgifter fint under dom sista dagarna. Dock fick hon dispens en dag från dom. Vi flyttade bara fram det hela en dag. Så nu har hon en kväll knullats i fittan, en mellan brösten och en i munnen. Det innebär att vi enbart har baken kvar. Den ska ju enl allt ske ikväll så det ska bli ett sant nöje att ta hand om henne.

Iövrigt har det inte varit så mycket porrande som man kanske velat.
Men det är väl så att även värmen tar utt sin rätt på sånt här med. Det är tur att man nu går inför sista arbetsveckan innan semestern. Ska bli rejält skönt att kunna slappa om man vill det. Det ska väl hinnas med någon tripp till något av dom närbelägna nakenbaden också. Det börjar ju faktiskt att gå o bada numera i vattnet. Vi har ju trotsallt några vänner som ska med på det hela dessutom.

Så av med kläderna gott folk så ni inte får solränder.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter nice med lite regn som rensar luften. Här står luften stilla. Hade 22 grader utomhus strax efter 6 i morse.
Hade över 25 i sovrummet i går när jag skulle somna. Men men....på det hela taget är det skönt med detta väder. Behövs efter vargavintern. Man tinar väl upp ordentligt i augusti...:-)

Husfrun sa...

Kom hit, och sov i källaren här; den är skön och sval...
- vi sov i Miss Kitty's Whorehouse i natt :P