lördag 1 augusti 2009

Ang anallekar

Mr M satt o läste lite bloggar igår och hamnade då på en blogg där tjejen i förhållandet skrev om en pärlband som hon testade.
Måste säga att med dom bilderna dom hade till blev det en väldigt smakfull recension av det hela. Bilderna var milt sagt rakt på men dom var gjorda med stil vilket inte alla har.
Däremot skrev hon att tjejer kommer fortsätta läsa o killarna sluta eller något dyl. Mr M förstår inte denna rädsla för att få saker i baken från män. Det ska knullas i baken till höger o vänster men att själva få något där då är det äckligt osv. Nä ska ni stoppa kuken i baken ska ni minsann ha provat på att ha något där själva.

Det finns mycket saker som kan användas av tjejen i förhållandet för att prova på mannen först. Tycker ärligt talat att det är eran skyldighet att lägga er på mage o slappna av så får kvinnan sära era skinkor o leka med er först.
Det är betydligt skönare än ni tror.
Mr M har absolut inget emot analstimulans då det ger en extra känsla av välbefinnande. Det förekommer ibland i vårat förhållande och det kommer att förekomma mera. Mr M njuter av det o Slynan arbetar på sin fobi för det hela.

Nä ni kvinnor bind fast era respektive som ett X i sängen o hämta olja så ni kan börja smeka o leka med männens bakar. Börja med ett finger innan ni börjar med leksaker eller grönsaker på dom. Använd mycket glidmedel det räcker inte med lite saliv som många skriver i sina bloggar. Det gäller oavsett om det är en man eller kvinna som ska penetreras med något. Klick är att föredra är Mr M´s erfarenhet på sig själv. Med Slynan använder vi olja. Så det är precis som baken delat läge på vad som fungerar på vem. Men framförallt ge er i kast med varandra o lek där ute. När han ändå ligger fast bunden med baken i vädret ge honom lite smisk också.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej på er :P

Vill bara ge mitt med håll till att alla killar skulle prova att få nåt där bak av sin kvinna, det är en helt underbar känsla.
Gillar eran blogg, ni verkar ha ett härligt sexliv.
Jo en sak till ,,,,, vad var det för blogg du var inne på, den verkar intresant.
Kram å Slick på er

Mr M o Selene sa...

Jag var inne på Lady and her Tramp.
http://ladyandhertramp.blogspot.com

Lite reklam får jag väl ge i min egna blogg.

//Mr M

Unknown sa...

Klart du får göra det .... blev bara nyfiken på vilken det var :)