lördag 16 januari 2010

Äventyr

Ikväll ska Mr M o Slynan iväg på knytkalas.
Det ska bli intressant o se hur det går till.
Vi har ju ett visst intresse av att lära oss mer om shibari.
Den här chansen kom och naturligtvis så tar vi den.

Tanken är väl att kunna ta en sväng i källaren o se oss omkring lite med inför kommande besök. Dessutom är det bra skönt att träffa härligt folk o man kan vara sig själv.

Har lagt märke till en sak som dementerar det som Lady Sheila menade om Bdsm-folk. Hon ansåg att just Bdsm-folk var väldigt hemlighetsfulla och behöll mycket för sig själva. Måste ju säga att dom som vi träffat och numera umgås med är väldigt hjälpsamma och informativa. Även deras vänner hör av sig och ger oss tips o råd.
Så jag skulle snarare vilja påstå att dom är enormt öppna och delar med sig av sina tips. Man känner att man behöver verkligen inte vara rädd för att ställa en dum fråga bara för att man har den.

Just det att man kan fråga vad som helst ger en enorm trygghet för oss som inte är lika vana som dom. Alla har ju sina olika nivåer på kunskap och man hjälpsåt med att lära sig mera. Det är enomrt viktigt att skaffa sig ett bra kontakt nät för att ha den stöttningen som kan behövas om man är osäker.

Just acceptansen som finns att dom tar en för den man är.
Det finns inga fasader utan vi är Mr M o Slynan inget annat.
Det är lika för alla andra är det någon som varit för tuff o kaxig med en fejkad attityd så blir den nerplockad ganska så fort. Det ska vara äkta vara.

Inga kommentarer: