söndag 7 februari 2010

Slynan fuskar

Slynan åkte iväg en sväng igår för att komma hemifrån.
Hon fick order att byta till en kortare kjol innan hon åkte och hon skulle stoppa in ett av sina ägg. Klockan blev dags och Slynan lämnade hemmet. Mr M skickade ett sms till henne efter en stund och frågade hur det gick med ägget.
- Det glömde jag.
Det resulterade i 2 dagar utan trosor oavsett vad hon ska göra.
Då fick hon dessutom smisk o pisk förbud tom fredag.
Det är ingen bestraffning att piska henne då hon ju bara njuter av det.

När hon kom hem skulle hon vara troslös och gå direkt in på toan och stoppa in det som låg på hyllan. Slynan kom hem och fixade o grejade lite. Hon satt i soffan när Mr M skulle gå och lägga sig. Slynan ville gosa men Mr M sa bara till henne att du har fortfarande trosor på dig.
- Det glömde jag igen. Skitsnack anser Mr M och skulle ta ett bra tag i hennes käke för att dra in henne på toan för att trycka in saken. Slynan slingrade sig som en orm men Mr M tog ett rejält tag om hennes arm och drog upp henne ur soffan.

Drog in henne på toan och hon fick ta av sig trosorna och trycka in pluggen medans jag kollade på så hon verkligen gjorde det. Bara för att hon var så trotsig får hon inte ha trosor förens på onsdag. Det gäller oavsett vad hon ska göra.

Pluggen hon fick stoppa in i baken var en ny som Mr M fick med från årsstämman. Det är ett rostfritt analsmycke så det väger ganska mycket. Slynan är väldigt skeptisk till att ha saker i baken. Hon är rädd för både det ena o det andra. Just därför ska hon öva varje kväll. Klockan 20.00 ska hon gå in på toa och stoppa in pluggen för att hon ska bli trygg med den. Den åker inte ur och hon ska innan nästa vecka är slut få bära den offentligt med kort kjol och utan trosor.

Slynan är snabb på att beordra Mr M saker men när hon själv ska göra eller ha något i sig så glömmer hon. Sköter hon sig får hon inte smisk eller pisk helt enkelt. Det är det bästa straffet för henne. Så hon får inte ta hjälp av någon annan för att få smisk eller pisk heller. Det är Mr M som avgör när hon får ta emot smisk eller pisk nästa gång. Det beror helt på hennes uppförande.

Inga kommentarer: