torsdag 1 april 2010

Påskris o påskägg

Nu har det ju blivit påsk.
Det blir ju helt enkelt för Slynan att kliva ut i morgon och plocka sitt eget ris.
Hon ska få välja det med omsorg och binda det själv.
Jag räknar stenhårt med att hon kommer att klä av sig naken, ta på sig halsbandet, bojorna och gagen. Ställa sig på knä på vardagsrumsbordet o böja sig framåt så hennes bak putar fint. Ståendes i den ställningen ska hon tacksamt ta emot sitt egen tillverkade påskris. Är hon snäll kan hon få ha ett ägg i sin fitta med är hon inte snäll får hon ett ägg i baken med.

Slynan har ju inte skött sina uppgifter som hon haft under veckan så det måste hon ju helt klart bestraffas för. Pisk är ju belöning för henne men hon är si o så där med saker i baken. Så alltså kommer hon få ha saker i baken under påsk helgen. Kyskhetsbältet ska provas och det har ju trotsallt en plugg som hör till. Det känns som om hon kommer få ha det eller den rostfria pluggen i baken när vi ska på påskmiddag.

Det ska nog hinnas med lite skön lek under påskaftonen också.
Har ju hört lite av våra vänners planer så det ska bli riktigt trevligt att se på hur dom gör. Slynan ska ju helt klart plågas hon med. Har ju upptäckt lite av hennes svaga punkter så det blir väl till att utnyttja det lite.

Man blir ju lite kåt bara av tanken på det hela.

Inga kommentarer: