torsdag 18 september 2008

Välkommen hem sex

Mr M var ju iväg med jobbet igår kväll och drack öl. Det känns idag ska jag lova. Aldrig bra och ta det en onsdag. Men så är det så det är bara att gilla läget. När Mr M kom hem stod Slynan i duschen och gjorde sig fin.

Mr M gick ut med hunden direkt när han kom hem och när han kom in igen satt Slynan i soffan o såg på tv. Där satt hon med särade ben så man hade full insyn.

Vi klev in till sängs och Slynan började kolla på tv, så ovanligt va. Mr M tänkte sova men kåtheten tog över efter en liten stund. Började slicka på Slynans bröstvårta. När det började bli reaktion på det så slickade jag mig hela vägen ner till fittan på henne. Retades lite en stund och bara slickade runt fittan. När hon blivit lagom frustrerad så blev det till att slicka klittan.

Passade på att använda lite fingrar med. Slynan tog olja på kuken och började leka m den och suga. När Slynan kommit så blev det ett skönt knull.
Hon la upp benen på Mr M´s axlar så Mr M kom djupt in i henne. Efter ett tag så tog hon ner det ena benet för att bättre komma åt att hålla o klämma Mr M´s pung. Dessutom har hon börjat med ett rejält tag om Mr M´s strupe. Det ger en extra känsla. Så när man kommer kommer man ordentligt.

Inga kommentarer: