onsdag 5 augusti 2009

Snart dags

Nu närmar vi oss inlägg nr 1000 med storm steg.
Det gäller för Mr M att inte vara så trött ikväll om det ska att ordna det som ska ordnas inför inlägget. Det måste ju firas på något sätt anser ju Mr M.

Vad det blir beror på dags formen osv.
Men Mr M ser iaf framemot det hela.

Måste ju dessutom tacka alla dom som varit med från början o läst det finns ju några stycken som gjort det. Det är dessutom roligt att läsa kommentarer från de nya läsarna med. Det är inte antalet läsare som är det viktiga utan vi har ju hellre er som kommer tillbaka o läser med jämna mellanrum istället.

Ska snart ta tag i våran samling med leksaker så ni får veta vad vi egentligen har för saker. Anser dock fortfarande att det finns ett dåligt utbud med Bdsm saker på marknade för överskådliga summor med pengar.
Dom är bra dyra o det är få leksaksbutiker som säljer bra saker.
Det riktas in på vaniljpar som vill ha rosa handbojor osv.
Nu lägger vi oss själva i vaniljfacket för det handlar inte enbart om Bdsm för oss även om vi är starkt influerade av det.

Ge mig gärna tips på vad ni har för bondage saker själva.
Skulle gärna se lite hemma bondage bilder som omväxling till alla massproducerade bilder som finns. Ni vet ju vart vi finns om ni känner för att maila lite.

2 kommentarer:

YaHiida sa...

Sambon och jag tröttnade oxå på alla dyra leksaker som endå gick sönder på en gång. Så vi gick in på jula köpte en kedja och lite stora hakar. Det funkar bra det med ;)

CatEye sa...

Har ganska många leksaker men de som är bäst är ofta de enkla: rep, glasstav, butplugg, läderpiska (ok den var dyr men mmm)en grövre dildo och en liten vibb för pärlan.

Jag tycker väldigt mycket om er blogg och läser allt, ville bara säga det :o)