onsdag 4 november 2009

Ang kommentar

Det känns ju roligt att läsa en kommentar där det står att någon varit utan dator några dagar och saknat oss. Det äe en riktig uppskattning det.

becki har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Mr M är lycklig":
Har vart utan data i ett par dagar och haft grym abstinens från er blogg... har följt er ett bra tag och det är så härligt att läsa inläggen, vid första anblick är det säkert många som klickar ner bara för att sexet är lite tuffare...
Men man ser hur mycket ni älskar varandra och hur mycket ÖMHET det ligger i era handlingar! Keep up the good work!

Upplagd av becki för Mr M och Slynan den den 4 november 2009 19:58

Visst kan det vara så att vi har tufftsex ibland men vi gör det ju som sagt enbart av kärlek till varandra. Det är alltid en ömsesidig njutning. Visst händer det att Mr M kan plåga Slynan ibland utan att ha sex. Men skillnaden i vårat Bdsm liv är att det är en sexrelaterad Dominans o undergivenhet. Vi är inte alls så i vardagen utan det är något vi gör som en del av en sexakt. Smärta är en njutnings form som vi gillar att syssla med.

Mr M skulle inte kunna plåga Slynan om inte han fick ut något sexuellt av det.
Det behöver inte vara ett knull el dyl, men det ska ge en njutning som är kopplad till sex. Kan plåga Slynan tills hon får orgasm men jag själv blir utan tex. En annan gång är det tvärtom.

Ömsesidig respekt och en rejäl öppenhet ger ett enormt bra sexliv.
Mr M kan absolut inte tänka sig någon annan än Slynan om inte Slynan själv är med.
Vi har ett sexliv som vi berikar på många olika sätt för våran egen skull.

Inga kommentarer: