lördag 7 november 2009

Bloggar o verklighet

Mr M satt och gick igenom alla feeds som låg under favoriter i datorn.
Det är ju lite tråkigt då man inser att dom flesta bloggar som man läst inte finns kvar längre. En del har blivit avstängda och andra har helt enkelt slutat skriva.
Visst bloggandet tar lite tid typ 10 min om dagen.
Så det går ju inte riktigt att skylla på att det tar för mycket tid vilket många skyller på. Man behöver väl dessutom inte skriva ett inlägg varje dag.

Mr M har som vana att skriva ett inlägg under tiden morgonkaffet intas.
Dels har man något att göra och det är en bra summering på gårdagen eller på vilka planer man har för den kommande dagen. Vissa dagar blir det mycket flera inlägg men det är ju för att jag känner för att skriva.

Alla dagar har det väl inte varit hårdporr här hemma i huset utan varit ett känsloladdat ögonblick. Man får ju se till att allt blir som man vill genom att hjälpas åt båda två. Nu är det dessvärre en jobbig tid med influensa o förkylningar som går runt. Slynan är väl inte direkt på topp i dag och igår när Mr M hade planerat en riktigt skön stund för oss så blev det inte läge för det. Man kan inte påverka allt utifrån så är det bara.

Men det vore ju skönt om man kunde få ha en barnledig helg där vi faktiskt kunde få ägna oss åt varandra. Inte ha sex en hel helg utan kunna unna varandra att ha sex när o var vi vill.
Den tiden kommer väl med får man hoppas för just nu går krafterna åt till annat än till oss själva. Vi försöker ha våra stunder så ofta vi kan för att få den formen av avkoppling.

Inga kommentarer: