onsdag 4 november 2009

Prostata-stimulans

Igår kväll ånjöt vi varandra ordentligt.
Det hela började med att Mr M fick sig en skön avsugning av Slynan samtidigt som en prostata stav befann sig i baken på Mr M. Helt klart en skön avsugning. Just saker i baken är en riktigt skön upplevelse som Mr M njuter av.
Har inget som helst intresse för att få en kuk i baken men njuter otroligt mycket av annan stimulans av den regionen. Det är något som fler män skulle behöva bejaka.

Efter att Slynan sugit en stund så la hon sig ner o särade benen.
Mr M fick stoppa kuken i hennes blöta fitta.
Hann väl inte mer än stoppa in den innan jag fick ett par händer som tryckte upp mitt adamsäpple i halsen på mig. Slynan var bra dominant vilket var en skön upplevelse.
Njutningen av strypgrepp, baksak och en skön fitta gav en otroligt grym orgasm.

Nu kommer man ju till frågan om baksaker.
Det här var en prostatastav som finns på marknaden.
Den var skön men jag tror att det måste finnas bättre på marknaden.
Måste på något sätt komma på hur man kan prova av marknaden utan att behöva köpa alla olika stavar eller anordningar. Kan ju dock säga att det är ju inte sista gången som vi använder leksaker på Mr M heller. Det är helt klart en fördel med Slynan att gäller det sex är hon inte främmande för nya saker.

Det ger som sagt en annan dimension på orgasmerna.
Ger mig tusan på att man kan få en rejäl utlösning enbart genom prostata-massage.
Det måste utforskas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter härligt, fortsätt gärna med forskningen och gör er hörda.....i stort sett samma sak håller vi på med nu. Funderar och skissar på en ritning på en ny säng med sänghimmel i trä, så man kan binda varandra i sängen, det ska vara så att man kan hänga fritt ovanför sängen......tror det blir bra när det är klart