onsdag 20 maj 2009

Vilken kväll

Igår kväll blev det iaf en kväll i njutningens tecken.
Vi började redan med att ta en gemensam dusch.
Det att stå i en dusch med blöta kroppar och tvåla in varandra med ömma smekningar kan få vem som helst att bli kåt.
När man smeker ett par bröst på det sättet o känner dom styva bröstvårtorna mot händerna, då går det ilningar genom kroppen.
Att smeka ner över Slynans stjärt för att sen smeka framåt över det slät rakade venusberget ner mot den fuktiga fittan. Sära försiktigt på blygdläpparna med ett finger o bara snudda vid klittan.

Det tog ett tag att duscha men sen klev vi ut och la oss i sängen.
Där fick våra tungor leka på varandras kroppar. Det var nog inte många mm som inte blev kussta eller slickade. Vi var kåta innan sängen men det blev inte bättre nu.

Det började med en vanlig missionären för att vi skulle få njuta av varandra ordentligt. Slynan hjälpte som vanligt till med att smeka sig själv. När Slynan fått sina 2 första orgasmer så bytte vi ställning till att Slynan red mig. Mr M föredrar när Slynan rider med ryggen mot mig. Njuter av att se hennes bak när hon rider. När hon lutar sig bakåt kan jag ju dessutom hålla ordentligt i hennes bröst. Det blev den ställningen en stund sen fick Slynan ställa sig på alla fyra o svanka.

Som vanligt när det blir bakifrån så tar Mr M ett rejält tag i Slynans hår och drar huvudet bakåt samtidigt som jag trycker en armbåge i ryggen på henne. Detta är något som Slynan njuter enormt av. Det ska vara hårt men med kärlek. Det tog inte så värst många stötar i hennes blöta fitta innan Mr M kom med en skön orgasm.

Det är riktigt skönt att ha en Slyna som är knull sugen nästan jämnt.
Man blir bra bortskämd.

Inga kommentarer: