lördag 9 januari 2010

Kyla o el

Ja gott folk det har visst blivit lite kyligt idag.
Bilar vill inte starta och elmätarna lever ett eget liv.
Måste börja med att säga tack till alla som inte ville ha kärnkraft.
Personligen anser jag att det är en väldigt bra energiform.
Men folk vill visst ha solkraft i sverige, här skinner ju iaf solen i juni om vi har tur. Övriga året då när det är mörkt o kallt då ska vi betala överpriser på el. Allt för att ruinera oss barnfamiljer och vissa andra. På sommaren höjer man bensinpriset och på vintern elpriset för att det råder vattenbrist. Hur i helvete kan det råda vatten brist i ett land där det regnar mer än halva året. Skum logik anser jag.

Varför är det lagligt för elbolagen att ta ut energiskatt o sedan moms på skatten? Det är inga andra företag som får ta ut skatt på skatten. Det är ju något för våran riksdag att ta tag i. Nä då förstör dom hellre för dom stackare som är sjukskrivna.
Det är för mycket jobb med att göra något som gynnar svensson. Hellre göra något som stjälper allas ekonomi för det är lättare.

Så gott folk börja använd sprayflaskor o släpp ut freon så vi får det lite varmare så sjunker elpriset till vettiga nivåer igen.

Man blir riktigt jävla förbannad för att el måste man ha men staten borde ta mig fan se till att avgifterna sänks för det är ju inte elen som är dyr utan allt runt omkring. Inte fan blev det billigare med avregleringen som det sades heller tvärtom.

Inga kommentarer: