söndag 31 januari 2010

På lek hos The Mansion

Mr M o Slynan har lyst med sin frånvaro sedan i fredags.
Vi har inte gått under jorden för det men det har varit fullt upp. Vi spenderade fredagskvällen på det eminenta stället som kallas för The Mansion.
Ett ställe som vi verkligen gillar på alla sätt.

Det ägnades några timmar till lek i detta fantastiska hus.
Som vanligt när man är där tar det ju en liten stund innan man kommer ner i källaren. Goda vänner som dom är med oss så finns det ju en hel del att prata om.
Efter någon timme hamnade vi tillslut i källaren och vi blev ensamma. Slynan fick ta på sig sina bojor och vi började. Hon fick ställa sig på knä i en stupstock o få lite smisk. Efter en stund hamnade hon på en utomordentligt trevlig möbel. Där fick hon stå på alla fyra och smaka på diverse piskor och smisk.

När hennes bak började bli ordentligt röd o fin fick hon lägga sig på rygg.
I den ställningen fick hon klädnypor både här o där på sin kropp.
Mr M smekte o körde in både det ena o det andra i hennes kroppsöppningar. Perversa som vi är så myste vi nog båda två. Slynan vändes på alla fyra igen och fick mera pisk. Penetrerade henne där hon låg med olika saker o smiskade på ordentligt.

När det gott drygt en timme o hennes bak var riktigt röd var jag så kåt att jag var tvungen att vända på henne. Armarna spändes fast över huvudet på henne och benen spändes fast rakt upp o isär. I denna ställning fick Mr M full tillgång till hennes kropp utan att hon kunde göra något. Mr M var kåt som en kanin o knullade hårt o brutalt denna vidgade Slyna. Jag har nog aldrig kommit så fort som jag gjorde denna gång. Att smiska o piska henne i drygt en timme var det bästa förspel vi haft. Kom väldigt fort i henne och vi tog en liten paus innan vi fortsatte med piskandet.

Det byttes lokal för att kunna piska henne stående.
Uppspänd som ett X fick hon smaka på pisk o smisk igen.
Denna gång ordentligt så hon bad Mr M att sluta.
Vi hittade en placering som fungerade och Slynan smekte sig till orgasm medans Mr M piskade eller smiskade henne. När hon väl kom så blev det en orgasm som var så kraftig att hennes ben vek sig o hon rasade i backen.

Efter att ha efterspelat lite så klev vi upp till det härliga värd paret igen för lite kaffe innan vi for hemmåt i mörkret till oss själva.




Märken efter lite nypor.


Slynan kyler sin ömma bak med räkor.

Inte den bästa redigeringen men ni förstår budskapet.

Inga kommentarer: