torsdag 4 februari 2010

Mr M som slav

Mr M är som jag skrev i morse Slynans slav idag.
Mr M skulle ha ett ägg uppe i baken när han lämnade jobbet. Det skulle vibrera. Så det var bara kliva in på toaletten och olja in ägget innan det försvann för en stund. I början är vibrationerna ganska så obehagliga när man är bland folk så där. Men man vänjer sig.

Hade instruktion att stanna på en affär och handla på vägen.
Så där gick jag omkring med ett vibrerande ägg i baken.
Efter affären var det dags att rulla hemmåt.
Under bilresan fick jag stånd titt som tätt tackvare ägget.
Hämtandet på dagis gick smidigt och det var ingen som reagerade på det surrande ljudet som befann sig inuti Mr M. Efter dagis hämtningen bar det iväg för den sista biten hemmåt.

Slynan kontrollerade direkt så att ägget verkligen var på.
Hon ökade styrkan till max. Mr M tog sig en mugg kaffe innan det var dags för resten av sysslorna som Slynan styrt upp.
Det var städning som låg på schemat. Innan städningen så skulle ägget ut och kuken skulle bindas hårt med ett rep som band ihop den med halsen. Där fick jag tänka på barnen så det fick bli till att binda så det inte syntes. Slynan skulle kontrollera så det satt hårt nog.

Städningen påbörjades och det blev även matlagning för Mr M.
Efter någon timme började repena att lossa högre upp men stramas åt ordentligt runt kuken o pungen. Blev tvungen att ta av repet. När Slynan märkte det så blev det till att gå in i sovrummet bestraffa sig själv. 5 rapp med en flätad repbit på insidan av låret. Foto skulle visas upp för Slynan. När vårat besök hade gått tittade Slynan på bilden men var inte nöjd så det blev att gå in o rappa igen. Denna gång skulle det smörjas in med tigerbalsam. Slynan fick kontrollera resultatet.

Mr M återgick till köket o städningen. Slynan kom med jämna mellanrum och smekte över rappena där det bildats knölar. Till kl 22 skulle allt vara klart enligt Slynan. Mr M blev tydligen färdig 22.01 vilket inte var med flit. Så Mr M fick helt enkelt sätta sig i soffan o klippa Slynans tånaglar. Dessa skulle sedan målas. Mr M tyckte att man kunde torka dom med tändare och det skulle jag inte ha sagt. Det resulterade i 15 rapp till. Slynan som pratade i telefon sa att det skulle höras till vardagsrummet. Slynan själv kom in i sovrummet med telefonen i örat för att hennes väninna skulle höra. Slynan var inte riktigt nöjd med ljudet så hon tog över själv och satte telefonluren intill Mr M´s lår. Sedan klappade hon på ordentligt.

Så nu har jag målat färdigt hennes naglar och blev beordrad att blogga lite.
Så nu har ni fått en liten rapport av kvällen hittils.

Inga kommentarer: