tisdag 2 september 2008

Börjar bli sugen

Kåtheten börjar smyga sig på Mr M fast han inte vill det riktigt ännu. Gjorde dessutom misstaget att läsa på en blogg där hon ville prova att vara dominant. Det gjorde inte saken bättre. Mr M vill ju som ni redan vet bli grovt utnyttjad av Slynan. Låta henne använda hela hans kropp, binda, piska, smiska, ja precis vad hon vill. Så länge det inte blir bestående märken.

Slynan har gjort det på prov och jag kan säga att Mr M var hur kåt som helst. Njutningen att stå helt naken med armarna fast satta i taket i sovrummet med ögonbindel. Slynan gjorde detta medans hon gick och duschade. Kan lova er att jag fick stånd och att det droppade från kuken.
Skulle gärna stå så igen fast då med gagen i munnen och Slynan får gärna ta hem någon på en fika. Låta mig stå där inne i sovrummet som ett objekt. Att hon går in och retas lite med mig kuk en stund för att sen gå ut igen.

Mr M blir väldigt upphetsad på tanken att Slynan förnedrar honom så.

Själv har Mr M god lust att sätta fast Slynan i taket i vardagsrummet naken med ögonbindel och gag, bröstnyporna osv. Låta henne stå där medans Mr M tar hem ett par på fika. Kunna se och röra denna vackra kvinna. Låta den kvinnan känna på Slynan så det rinner ur kvinnan. Låta henne ha Slynan som en ug en stund.

Inga kommentarer: