fredag 5 september 2008

Skön stund

Jag sa att jag skulle lägga upp en story som hände i höstas för Mr M och Slynan. Vi var och lekte med kameran på ett ställe och om jag inte miss minner mig skulle Slynan bli hämtad. Det var bestämmt att hon skulle hämtas kl 12
.
Mr M fotade Slynan och använde lite rep i bilderna. Där stog Slynan naken och fast bunden när Mr M blev bra sugen på henne. Så naturligtvis började det ju att rycka i kuken på Mr M. Kunde inte fota mera var tvungen att känna på denna Slyna. Hon var plask våt så in med kuken i henne. Hon hade ballgag också på sig. Rätt som det är börjar hennes telefon att ringa.

Vi ignorerade den väldigt kraftigt. Mr M drog ut kuken och började trycka in den i baken på henne där hon stod och inget kunde göra. Lagom när Mr M börjar knulla på ordentligt börjar det ringa igen. Vi ignorerade det med. Sen börjar det att banka på dörren. Vi undrade vad i helvete är det som sker. Det ringde igen och vi avslutade utan att Mr M kom. Började binda loss Slynan så hon kunde få på sig kläder.

Slynan svarade i telefonen och kompisen till henne var skit sur för klockan var minsann 12. Det hon inte hade räknat med var att 11. Vi hade en timme kvar att leka men så blev det inte.

Inga kommentarer: