fredag 5 september 2008

Slynans betende

Mr M och Slynan var vid ett tillfälle på väg hem från Slynans jobb. Mr M hade hämtat henne. Mr M hade sagt åt henne att hon inte fick ha några trosor på sig, dom skulle ligga i handväskan och visas upp när hon satte sig i bilen.

Nu var det så att hon hade fortfarande trosorna på sig vilket var tvunget att bestraffas. Så Mr M tog en annan väg hem än den brukliga. När det kom en form av rastplats precis in till vägen svängde Mr M av. Stannade bilen och sa åt Slynan att gå ut och dra ner byxorna och upp med tröjan, för att sen böja sig över motorhuven. Efter att ha känt lite på Slynans fitta så började hon bli våt.

Så det var bara dra ner byxorna och trycka in kuken i Slynan. Slynan var orolig eftersom hon hörde bilar på håll. Det var ungefär 10m till vägen och fri sikt från båda håll. Så där stod vi och knullade en stund innan Mr M kom i Slynan så hon fick dra upp byxorna och göra sig klar för hemfärd. Precis när vi svängde ut kom det en bil. Hade den kommit en halv minut tidigare hade dom fått se när Mr M kom i Slynan.

Nu så här i efterhand kan man ju undra om Slynan såg det som en bestraffning eller som en belöning.

Jag tror mest på det sist nämnda.

Inga kommentarer: