torsdag 4 september 2008

Grymt skön kväll

Igår kväll var en underbart skön kväll. Mr M och Slynan har inte haft sex på ett tag, då Slynan inte känt sig ok för det. Igår var det då dags igen. Mr M hade gått och lagt sig när Slynan kommer in i sovrummet och startar tv:n. Tänkte då att hon känner inte för det idag.
Men hon la sig i sängen och vek undan täcket, särade lite på benen och sa.

- Du, kom. Lek med mig.

Tror ni det gick att motstå det då. Nix. Började smeka hennes vackra kropp. Smekte brösten, ner över magen mot hennes vackra fitta. Hon stönade lätt av beröringen. Samtidigt som hon smekte Mr M:s kuk. Som var väldigt hård vid det här laget. Nafsade lite i bröstena på hennes begäran och slickade på bröstvårtorna. Tog fram oljan samtidigt som hon ville ha kuken i sig.
Slynan började smeka sin klitta samtidigt som Mr M ställde sig på knä mellan hennes ben. Satte ollonet i fittöppningen och lät oljan rinna ner över hennes klitta och fitta, även kuken fick olja. Sen var det inget motstånd att bara trycka till så gled ollonet in i henne. Började lite lätt med att bara ha lite av kuken i henne. Men hon fick mer och mer av kuken i sig.

Slynan började smeka Mr M:s bröstvårtor och nafsa i dom. Kan säga att hon blev mer och mer hårdhänt mot dom, vilket resulterade i att Mr M blev mera kåt. När hon dessutom samtidigt körde ner en hand och masserade pungen hårt och tryckte på prostatan var det enormt skönt. Hon började smeka sig själv vilket resulterade i en orgasm för henne. Det var inte vilken orgasm som helst för hela fittan krampade runt kuken. Kan säga att det kändes som om det blev vakum runt ollonet då livmodern nog krampade något grymt.

Det gick inte att hålla emot när hon samtidigt började nypa i Mr M:s bröstvårtor igen och tog ett stabilt tag i pungen. Kom i en underbar orgasm i Slynan. Hon tog tillfället i akt när hon lugnat sig lite och smekte sig till en orgasm till.

Så djävulskt skönt det var.

Måste erkänna att jag älskar när Slynan tar lite hårdare tag på Mr M. När hon dessutom smeker prostatan och är nära Mr M:s bak med fingret ger det en väldigt skön känsla.

Inga kommentarer: