måndag 1 september 2008

Önskar nya leksaker

Mr M börjar bli grymt sugen på att införskaffa sexleksaker igen. Nu var det väldigt längesedan Slynan och Mr M handlade något. Det finns ju mycket roliga saker att prova trots allt. Framför allt vill Mr M ha mera bondage saker. Han börjar få ett behov av att leka med Slynan.

Vi är inte elaka mot varandra alla märken ska vara borta till dagen efter. Mr M har väldigt svårt för folk som gör att deras ug får märken som syns. Ska det bli något ska det vara röda ränder eller rodnad inget mer. Slynan ska kunna visa sig utomhus dagen efter utan att behöva fundera på om det syns.

Att få rappa hennes bak ordentligt röd är en sak Mr M ska göra men det ska göras vid rätt tillfälle. Ska snart börja använda klädnypor igen. Slynan behöver ha det i blygdläpparna ett tag. Vi har inte använt det på ett halvår nu tror jag. Det behöver komma in lite mera skön smärta i sexlivet igen.

Blir nog snart dags att hon får klä sig sexigt och ha det berömda kassler repet under. Trosor är helt tabu då, börjar det att rinna ur henne så ska det göra det. En blus, kort kjol och svarta stövlar. Det ska synas att bröstvårtorna styvnar och att hon är kåt. Börjar det lukta kåt kvinna så gör det det.

Mr M blir ju bara stolt över Slynan då.

Inga kommentarer: